Bogudgivelse


7. juli 2018 kl. 16-20 på Café MOMO i Rønne
holder jeg udgivelsesfest for min nye bog


Klappesnapsen, Haveeliksiren og Den sorte Hankat – Historier fra Klippeøens Trolde 1

Jeg glæder mig så meget til at dele den med jer. Så kom forbi og hjælp mig med at gøre dagen til en fest! Jeg gi’r en øl/vand og læser måske lidt op fra bogen, alt imens I drikker og hygger jer og skåler for Klippeøens Trolde og deres troldagtige sladderhistorier om hinanden og livet på verdens mest dragende ø. Bagefter kan man jo snuppe én af Café MOMOs superlækre anretninger, hvis man er i dét humør. Alle er velkomne!

Troldeknus, kattekram & Klappesnaps fra Ane    

 


One thought on “Bogudgivelse”

  1. Ja man bliver jo helt inspireret over hvor langt du er nået :-), ret så fantastisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.